World Building Real Estate, un grup italian, vrea să construiască birouri şi locuinţe vizavi de Muzeul George Enescu, pe Calea Victoriei. Lucrările au demarat în data de 20 august 2019 şi sunt programate să fie finalizate în data de 20 august 2020

Autor: Bogdan Alecu 30.08.2019
Calea Victoriei din Capitală atrage tot mai multe investiţii în noi proiecte de birouri, în special în zonele din proximitatea staţiilor de metrou Romană şi Victoriei.

După procedurile demarate de Strabag şi Atenor, care au anunţat planurile pentru două noi mari proiecte office, un grup italian a demarat lucrările vizavi de Muzeul Naţional George Enescu şi biserica Sfântul Vasile cel Mare, în imediata proximitate a proiectului realizat de Hagag, H Victoriei 139, care va fi primul nou proiect de lux de pe Calea Victoriei.

Potrivit documentaţiei, firma World Building Real Estate va construi în spatele casei din faţă o clădire cu cinci etaje şi două niveluri în subteran, cu funcţiuni precum birouri şi locuinţe. Potrivit planului, construcţia din faţă va avea două etaje, cea din spatele acesteia trei etaje, iar în spatele lor va fi realizat imobilul cu cinci etaje. De asemenea, proiectul presupune şi renovarea casei boiereşti de pe Calea Victoriei.