Practic SA, controlată de Radu Dimofte, deţine 35.000 mp de spaţii comerciale stradale, evaluate la 268 milioane lei

Autor: Cristina Roşca 30.08.2019
Compania este unul dintre cei mai mari proprietari de spaţii comerciale stradale din Bucureşti, conform celor mai recente date ale ZF. Printre chiriaşi se numără supermarketurile Mega Image şi Carrefour, farmaciile Sensiblu sau Help Net, agenţiile de pariuri (Maxbet) şi sucursalele bancare ING, Idea Bank, BRD sau UniCredit.

 

 



Compania Practic SA, controlată de discretul antreprenor Radu Dimofte, care este acţionar în mai multe businessuri locale precum KFC şi Pizza Hut România, deţine un total de 46.000 mp de spaţii închiriabile pe diverse funcţionalităţi.

„Din total, 25% sunt spaţii de birouri clasa B, iar 75% sunt spaţii comerciale stradale“, spun oficialii companiei. Astfel, Practic SA deţine deţine 35.000 mp de spaţii comerciale stradale în Bucureşti ocupate de supermar­keturi Mega Image şi Carrefour, farmacii Sensiblu sau Help Net, agenţii de pariuri (Maxbet) şi sucursale bancare precum ING, Idea Bank, BRD sau UniCredit, conform datelor de pe site-ul societăţii.

La o suprafaţă medie de 150-200 mp, Practic SA deţine 170-230 de spaţii comerciale în Capitală, multe amplasate la parterul blocurilor, conform calculelor şi estimărilor ZF.