Un start-up pe zi. Daniela Marişcu, o antreprenoare din Constanţa, a investit 300.000 euro să dezvolte spaţii de agrement sub brandul Aquatica Experience. Antreprenoarea a construit până în prezent aproximativ cinci hectare de piscine şi peste un kilometru de tobogane, prin compania Aqua Azur: în această industrie un proiect pleacă de la o valoare de minimum 1 milion de euro

Autor: Florentina Niţu 03.09.2019
Cu experienţă în antreprenoriat, pasiune pentru parcurile de distracţii acvatice şi văzând potenţialul de dezvoltare al industriei de agrement din România, Daniela Marişcu, o antreprenoare din Constanţa, a investit 300.000 de euro în 2015 într-un business prin care să dezvolte spaţii de agrement sub brandul Aquatica Experience.

„Aquatica Experience a pornit de la dorinţa de a creşte nivelul şi valoarea industriei agrementului în România. Am investit în acest business din dorinţa de a crea şi de a inova. Am observat potenţialul de dezvoltare şi am simţit oportunitatea pieţei. Ca femeie în afaceri, mă bazez întotdeauna pe instinctul meu de a mă distinge, aşa că am profitat de potenţialul de dezvoltare al pieţei“, spune Daniela Marişcu, fondatoarea Aquatica Experience.

Ea mai are un business, Aqua Azur, înfiinţat în 2008, prin care realizează piscine.