Qualitance: Pentru 2019, ţintim afaceri de 13,5 mil. euro la nivel de grup. Proiectele de inovaţie vor genera aproape 50% din business. Compania românească a deschis anul acesta două noi subsidiare externe, în New York şi Londra

Autor: Ioana Nita 04.09.2019

Compania românească a deschis anul acesta două noi subsidiare externe, în New York şi Londra, care împreună cu birourile din San Francisco şi Sydney vor contribui cu 2 mil. euro la afacerile consolidate la nivel de grup.



Compania locală Qualitance QBS, specializată în furni­zarea de soluţii software şi servicii de consultanţă în domeniul hi-tech, are bu­getată pentru anul acesta o cifră de afaceri de 13,5 milioane de euro, din care 2 milioane de euro vor fi generate de subsidiarele din străinătate. În prezent, Qualitance are patru subsidiare în afara României – două în SUA, în San Francisco şi New York, una în Australia (Sydney) şi una în Marea Britanie la Londra. Dintre acestea, două au fost deschise în prima jumătate din 2019, iar compania se pregăteşte să inaugureze şi al treilea birou internaţional la finalul acestui an.

„Anul acesta am deschis două birouri noi, în New York şi Londra. Biroul din New York este orientat către zona enterprise, la fel ca şi cel din Sydney, în timp ce biroul de la Londra a ales să se axeze pe zona de start-up-uri şi fonduri de investiţii de tip venture capital şi private equity. Şi biroul pe care îl avem în San Francisco a fost dintotdeauna orientat către start-up-uri”, a declarat pentru ZF Ioan Iacob, managing partner în cadrul Qualitance QBS, alături de Radu Constantinescu. Odată cu extinderea Quali­tance la nivel global, compania-mamă din România se va axa pe clienţi din regiune - Europa Centrală şi de Est, baza de cer­cetare şi dezvoltare software rămânând aici.