O investiţie de 3 mil. euro a unei firme controlate de şeful eMAG, în pană. Pegas a ratat sezonul de vară 2019 cu platforma de închiriat biciclete prin mobil Ape Rider

Autor: Adrian Seceleanu 04.09.2019
Sistemul de închiriere de biciclete Ape Rider, lansat cu vâlvă anul trecut în Bucureşti de Atelierele Pegas, producător de biciclete controlat de Iulian Stanciu, şeful gigantului din retailul online eMAG şi unul dintre cei mai puternici antreprenori locali din IT, a ratat relansarea operaţiunilor în sezonul de vară 2019, bicicletele rămânând blocate în depozitele companiei.

Compania anunţase la finele lunii iunie că îşi propune să relanseze operaţiunile în termen de 45 de zile, termen care a fost depăşit. În mesajele publicate pe contul de pe reţeaua socială Facebook, compania precizează că relansarea a fost împiedicată de „probleme legale“. „Din păcate, sunt factori legali de care depindem. Şi acum putem da drumul la biciclete. Doar că suntem limitaţi. (...) Suntem blocaţi de anumiţi factori legali. Noi suntem pregătiţi să ne vedem şi mâine. Avem peste 600 de bicle pregatite de drum“, conform sursei citate.