BRD Sogelease are un nou director general: Frédéric Banco, fost CEO al ALD Automotive România, a fost numit la conducerea diviziei de leasing financiar

Autor: Cristina Bellu 09.09.2019

BRD Sogelease, divizia de leasing financiar a băncii cu acelaşi nume, l-a numit pe Frédéric Banco în funcţia de Director General.

Cu o experienţă managerială de peste 23 ani, Frédéric Banco şi-a construit cariera în cadrul ALD Automotive International, filiala Société Générale specializată în leasing operaţional pe termen lung şi managementul flotelor auto. Înainte de preluarea conducerii BRD Sogelease, Frédéric Banco a deţinut funcţia de Director General al ALD Automotive România.

"Obiectivul nostru este să ne accelerăm creşterea profitând de sinergia cu Grupul BRD şi, în egală măsură, de reţelele noastre de dealeri interni şi internaţionali. BRD Sogelease are experienţa necesară pentru a construi soluţii de finanţare inovatoare şi flexibile, asistându-şi astfel clienţii – fie ei IMM-uri sau companii mari, româneşti sau multinaţionale – în dezvoltarea activităţilor lor”, spune Frédéric Banco.