Primăria Sibiu investeşte 6,7 mil. euro în reabilitarea şi modernizarea unităţilor de învăţământ

Autor: Laurentiu Cotu 09.09.2019

Primăria Sibiu derulează o investiţie de aproximativ 32 mil. lei (6,7 mil. euro) în lucrări de reabilitare, modernizare, dotare sau extindere la cele 50 de unităţi de învăţământ administrate de municipalitate.

Printre lucrările de investiţii finalizate până în prezent sunt mansardarea şcolii Regina Maria, lucrări pentru obţinerea autorizaţiei de protectţie anti-incendiu la Colegiul de Industrie Alimentară şi la Colegiul Samuel von Brukenthal, dar şi amenajarea curţilor unor şcoli şi a unor terenuri de sport, reabilitarea reţelelor de utilităţi la mai multe şcoli şi licee, lucrări la tâmplărie şi împrejmuiri. 

În curs de derulare este construcţia noului Liceu de Arte şi eficientizarea energetică a clădirii Liceului Constantin Noica, dar şi reabilitarea atelierelor Liceului Henri Coandă şi a sălii de sport a şcolii Ioan Slavici. În perioada următoare vor fi demarcate lucrările de reabilitare a faţadei Colegiului Agricol, precum şi amenajarea curţii şi a terenului de sport la grădiniţa nr. 15, potrivit unui comunicat al primăriei Sibiu.

laurenţiu.cotu@zf.ro