SafeTech amână listarea la Bursă pentru 2020: Vrem să finalizăm mai întâi implementarea programului de reorganizare şi eficientizare

Autor: Tibi Oprea 10.09.2019

În primul semestru al anului 2019, SafeTech şi-a dublat profitul net ajungând la 279.000 de lei, în contextul în care veniturile au fost de 4,9 mil. lei, în creştere cu 22%.



SafeTech Innovations, care are activitate în domeniul securităţii cibernetice, cu afaceri de 7 milioane de lei în 2018, amână listarea la bursa românească pentru anul 2020 întrucât până la finalul anului 2019 compania intenţionează să finalizeze implemen­tarea programului de reorganizare şi eficientizare, potrivit informaţiilor transmise ZF.

„Rămânem deschişi către ideea de a primi o infuzie de capital, fie că este din partea investitorilor din piaţa de capital, fie din partea unor investitori strategici, dar dorim să finalizăm mai întâi implementarea programului de reorganizare şi eficientizare şi apoi să ne concentrăm pe atragerea de capital. Ne aşteptăm să finalizăm aceste procese până la sfârşitul acestui an, ceea ce va avea un impact direct asupra per­formanţei noastre şi, ca urmare, vom fi mai atractivi pentru investitori“, spune Victor Gânsac, CEO al SafeTech Inno­vations.