Ce spune Teodor Meleşcanu după ce a fost ales în fruntea Senatului: Sunt membru ALDE şi sper că voi putea contribui la o relansare a partidului

Autori: Elena Crangasu , Mediafax 10.09.2019

Senatorul ALDE Teodor Meleşcanu, a declarat, marţi, după ce a fost validat în funcţia de preşedinte al Senatului, că speră să poată contribui la o relansare a partidului. El a afirmat că nu îşi permite la vârsta lui să „facă alte partide”.

„Sunt membru al ALDE, şi sper din tot sufletul că voi putea să contribui la o relansare a partidului” (...) „Să fim serioşi, la vârsta mea, doar nu vă închipuiţi că încep să fac partide...”, a afirmat Teodor Meleşcanu.

Teodot Meleşcanu a declarat că, în ciuda comentariilor cum că participarea sa pentru candidatură, din partea PSD, ar fi o greşeală, acesta a afirmat că „Regimul senatorior şi deputaţilor le dă dreptul de a candida pentru orice funcţie în Parlament.”

Întrebat dacă va merge în instanţă în cazul excluderii sale din partidul ALDE, noul şef al Senatului a declarat că există argumente în cazul acestei situaţii.

„Bineînţeles, am suficiente argumete dacă se ajunge la aşa ceva.”, a conchis Teodor Meleşcanu.

Senatul l-a validat, marţi, pe Teodor Meleşcanu, în fucnţia de preşedinte al forului legislativ.