Rohde Schwarz Topex, o firmă germană care face componente pentru turnurile de control din aeroporturi, a luat 8.000 mp de birouri în complexul Iride din Pipera. Compania Rohde Schwarz Topex are în prezent 220 de angajaţi şi plănuieşte să se extindă

Autor: Alina-Elena Vasiliu 12.09.2019
Urmează ZF Birouri & Rezidenţial 2019, 25 septembrie.
 


Rohde Schwarz Topex, o companie germană care produce sisteme de comunicaţii pentru centrele de dirijare a zborurilor şi pentru turnurile de control din aeroporturi, a închiriat 8.000 de metri pătraţi în clădirea Iride Nineteen din zona de nord a Bucureştiului, a austriecilor de la Immofinanz.

Suprafaţa contractată este echivalentul a 45% din imobil, unde un alt chiriaş este Sodexo, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a tichetelor de masă.

În acest moment producţia şi birourile Rohde Schwarz Topex se află în zone diferite - în clădirea Art Business Building din sectorul 1, respectiv în Voluntari, judeţul Ilfov. Odată cu închirierea din Iride Nineteen, urmează ca atât producţia, cât şi zona de birouri a germanilor să fie integrate. Compania va ocupa patru etaje din clădire, dintre care două vor fi pentru birouri, iar două pentru producţie.