Adrian Izvoranu, preşedintele Casei de Comerţ Unirea: Primele magazine cu produse româneşti vor fi deschise în octombrie în Bucureşti, Piteşti, Slatina, Craiova şi Timişoara

Autor: Florentina Niţu 12.09.2019

Primele magazine cu produse alimentare româneşti sub marca „Unirea“, controlate de Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea, o so­cie­tate cu capital de stat înfiinţată de Minis­terul Agri­culturii în ianuarie, vor fi deschise la înce­putul lunii octombrie, potrivit preşedintelui com­paniei.Primele magazine cu produse alimentare româneşti sub marca „Unirea“, controlate de Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea, o so­cie­tate cu capital de stat înfiinţată de Minis­terul Agri­culturii în ianuarie, vor fi deschise la înce­putul lunii octombrie, potrivit preşedintelui com­paniei.

„Am închiriat spaţiile, am făcut proiectele de execuţie, am semnat contractele pentru apa­ra­tura necesară şi ne-am apucat să lucrăm. Pri­mele magazine vor fi deschise în data de 7 oc­tom­brie, conform proiectului de execuţie. Două magazine vor fi deschise în Bucureşti, unu va fi deschis în Piteşti, unu în Slatina, unu în Craiova şi unu în Timişoara“, spune Adrian Iz­voranu, preşedintele Casei de Comerţ Unirea.