Mobexpert şi Coca-Cola au închiriat depozite în parcul logistic P3 de pe autostrada Bucureşti - Piteşti

Autor: Roxana Rosu 13.09.2019

Coca-Cola va folosi spaţiul pentru a livra vitrine frigorifice către clienţi, iar pentru Mobexpert spaţiul va fi practic un depozit externalizat al magazinului Mobexpert din Militari, de unde clienţii vor putea să îşi ridice mobila comandată din acest magazin sau online.



Coca-Cola HBC România şi Mobexpert au închiriat 5.000 mp în parcul logistic P3 Bucharest A1, dezvoltat de cehii de la P3, unde producătorul de mobilă va amenaja un depozit externalizat de unde clienţii pot ridica produsele comandate.

 „Ne bucură faptul că aceste companii au ales să-şi dezvolte afacerile în parcul nostru logistic. Prin construcţia proiectului multifunctional pe care îl vom finaliza în Q4 2019 dorim să venim în întâmpinarea provocărilor cu forţa de muncă ale chiriaşilor din parc, cât şi a nevoilor angajaţilor lor. Astfel parcul nostru va deveni cel mai complex parc logistic din Bucureşti cu terminal de cale ferată, staţie de înaltă tensiune, hostel şi cantină”, a declarat Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România.

Coca-Cola HBC România este una dintre companiile care va ocupa un spaţiu în depozitul 11 din cadrul parcului logistic P3 din Bucureşti, spaţiu în care va depozita vitrine frigorifice. Compania este prezentă în România de peste 27 de ani, are 1.500 de angajaţi şi 3 fabrici.