Cum poţi deveni un bucătar de top cu 9.000 de euro? Institutul francez Escoffier a deschis o şcoală de bucătari în România

Autor: Alina-Elena Vasiliu 12.09.2019

Institutul Culinar Disciples Escoffier din Franţa a deschis o şcoală de bucătari în România, unde intenţionează să pregătească bucătari profesionişti, la nivel internaţional. Cursanţii vor învăţa pe baza unei progame de studiu create în Franţa. Cursurile vor avea loc într-un spaţiu deţinut de distribuitorul de utilaje şi accesorii pentru industria ospitalităţii Bilancia.

„Încercăm să promovăm gastronomia românească şi pe bucătari să comunice şi să colaboreze. Diploma obţinută la final conferă doar o recunoaştere, însă priceperea se va demonstra tot în bucătărie. Avem în plan să mai facem o şcoală Disciples Escoffier şi în Braşov, în parteneriat cu retailerul Selgros”, a spus Ştefan Oprea, preşedintele pentru România al Asociaţiei Disciples Escoffier.