Locul de muncă din România unde se poate ajunge la venituri de 10.000 de lei lunar. Angajaţii primesc şi mese gratuite, zile libere, cazare şi pot lucra de la mare sau munte

Autori: Ioana Matei , Business Magazin 14.09.2019

OLX a realizat în luna iulie a anului 2019 un sondaj în rândul utilizatorilor care au accesat secţiunea OLX Locuri de muncă, pentru a vedea în ce măsură au fost sau sunt aceştia interesaţi de un loc de muncă sezonier în industria hospitality. La sondaj au participat aproximativ 4.000 de respondenţi, dintre care circa 1.000 au avut o experienţă de muncă sezonieră în domeniul hotelurilor şi restaurantelor, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentaţii companiei.

Majoritatea au vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani (24% din totalul celor circa 4.000 de respondenţi) sau între 45 şi 54 de ani (25% dintre respondenţi). Cei mai mulţi dintre ei provin din regiunile Moldova şi Transilvania.

Opt din zece participanţi la studiu ar repeta această experienţă sezonieră, dacă ar putea, salariile mari fiind principalul argument. Surprinzător este că tot din cauza banilor câştigaţi ar renunţa la un astfel de job şi restul de 22% dintre cei care au participat la studiul OLX.

Potrivit rezultatelor sondajului OLX, angajaţii din industria ospitalităţii care au răspuns la chestionar au venituri fixe lunare care variază între 1.300 - 5.170 de lei net/lună (1.100 de euro net/lună).

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro