Firmele româneşti de modă îşi vor expune creaţiile la târgul internaţional New York Women’s Fashion. Cele 14 firme de modă care participă la eveniment au fost finanţate de stat cu aproximativ 1,1 mil. lei

Autor: Ramona Cornea 16.09.2019

Firmele româneşti de modă vor participa la târgul internaţional New York Women’s Fashion, care se desfăşoară în perioada 15-17 septembrie 2019. Participarea celor 14 firme româneşti la acest târg internaţional a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antre­prenoriat, împreună cu Aso­ciaţia FIT - „Future in Textile“, în cadrul unui program de promovare a exportului şi a fost finanţat de la bugetul de stat cu aproximativ 1,1 mil. lei.

Firmele româneşti care expun la New York sunt: Wanda Aly Fashion SRL, Nissintex Fashion SRL, Musette Exim SRL, Rowmania SRL, Braiconf SA, Exclusiv Comp SRL, Hardcore Fashion SRL, Lukkaral SRL, DeCorina Hats SRL, Timo Pro Consulting SRL, Thosamoda SRL-D, Artelier Lorina SRL, Sors Lab SRL, Clemat Design SRL. Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, cele 14 firme româneşti vor avea discuţii cu parteneri americani, precum şi cu distribuitori şi retaileri de pe pieţele internaţionale, pentru extinderea şi diversificarea gamei de produse româneşti oferite la export pe piaţa americană.