Metropolitan Life, parte a MetLife, a înregistrat o creştere cu 19,5% a primelor brute subscrise în S1/2019, la 173 mil. lei

Autor: Mircea Nica 16.09.2019

Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life: „Cifrele înregistrate în primul semestru al acestui an reprezintă un indicator al evoluţiei pozitive a businessului. Aceste rezultate ne plasează pe locul 3 în clasamentul companiilor de asigurări de viaţă.“Metropolitan Life, compania locală de asigurări de viaţă a gigantului american MetLife, a raportat pentru primul semestru (S1) din acest an o creştere cu 19,51% a primelor brute subscrise comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, până la 172,9 milioane de lei, conform datelor raportate de companie.

„Cifrele înregistrate în primul semestru al acestui an reprezintă un indicator al evoluţiei pozitive a businessului, precum şi un semnal pozitiv cu privire la creşterea intere­sului românilor pentru protecţie financiară. Aceste rezul­tate ne plasează pe locul 3 în clasamentul companiilor de asigurări de viaţă, ceea ce ne bucură cu atât mai mult cu cât sărbătorim anul acesta 20 de ani de prezenţă pe piaţa din România. Pentru viitor, misiunea noastră rămâne cea de a-i proteja financiar pe clienţii noştri pentru ca ei să se bucure de viaţă alături de cei dragi“, a declarat Carmina Dra­gomir, CEO al Metropolitan Life.