Cucerim lumea: Nicoleta Eftimiu, un manager care lucrează de 16 ani în Coca-Cola, a fost promovată pe şase pieţe din Europa Centrală

Autor: Mădălina Dediu Panaete 16.09.2019

Pe plan local, sistemul Coca-Cola este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său, Coca-Cola HBC România, îmbuteliatorul mărcii.



Nicoleta Eftimiu, 42 de ani, cea care a condus începând cu 2017 businessul Coca-Cola de pe plan local, a fost promovată în funcţia de franchise director Central Europe în cadrul aceleiaşi companii, conducând astfel businessul de pe şase pieţe, respectiv Elveţia, Austria, Liechtenstein, Cehia, Slovacia şi Ungaria. Ea a fost prima femeie care a ocupat funcţia de country manager al Coca-Cola România. Nicoleta Eftimiu s-a alăturat sistemului Coca-Cola în urmă cu 16 ani, iniţial în echipa Coca-Cola HBC România, îmbuteliatorul brandurilor Coca-Cola, unde a ocupat poziţia de category manager stills and new business. S-a alăturat apoi echipei Coca-Cola România, ocupând, în cei 15 ani, atât poziţii locale, cât şi regionale - de la brand manager, până la marketing director. La începutul anului 2017, Nicoleta Eftimiu a fost desemnată să conducă operaţiunile locale ale companiei Coca-Cola România. Acum, Nicoleta Eftimiu a fost înlocuită în funcţie de Paris Nikolopoulos, care a ocupat anterior poziţia de franchise country manager pentru Coca-Cola Elveţia. În România, sistemul Coca-Cola are trei fabrici şi circa 1.500 de angajaţi.