Fortech Cluj caută încă 50 de oameni şi se duce spre 800 de angajaţi

Autor: Ioana Nita 16.09.2019

Compania locală Fortech, specializată în dezvoltarea de soluţii software în regim outsourcing, are în plan să ajungă la circa 800 de angajaţi la finalul acestui an, în condiţiile în care echipa sa se îndreaptă deja spre 750 de persoane (angajaţi şi colaboratori), iar 50 de poziţii noi sunt deschise în acest moment.

Majoritatea recrutărilor se fac pentru sediul central din Cluj-Napoca, compania având de asemenea birouri şi în Oradea, Iaşi şi Braşov.

„În momentul de faţă Fortech are deschise în jur de 50 de poziţii noi. Acestea se adresează cu precădere programatorilor cu experienţă în tehnologiile Java, C/CĂĂ, web, mobile (Android, iOS), DevOps, automa­tion QA. Circa 70% dintre aceste joburi sunt deschise pentru birourile din Cluj-Napoca, în timp ce 25% sunt pentru centrele regionale din Iaşi, Oradea şi Braşov“, au declarat pentru ZF reprezentanţii Fortech. Compania a fost înfiinţată în 2003 la Cluj-Napoca, Călin Văduva fiind acţionar majoritar (65%) şi CEO. În ultimii ani, Fortech a început să îşi extindă prezenţa locală prin deschiderea unor birouri regionale în Oradea, Iaşi şi Braşov - acesta fiind ultimul inaugurat în primăvara acestui an.