Brazilienii de la Stefanini s-au asociat cu doi antreprenori români, Alexandru şi Andrei Cernătescu, proprietarii agenţiei digitale Infinit Solutions Agency, pentru a oferi servicii de marketing digital

Autor: Ioana Nita 17.09.2019

Compania braziliană Stefanini, specializată în furnizarea de servicii şi soluţii IT în regim outsourcing, s-a asociat cu antreprenorii locali Alexandru Cernătescu şi Andrei Cernătescu, proprietarii agenţiei de comunicare digitală Infinit Solutions Agency, pentru a crea o companie nouă - Stefanini Infinit, axată pe servicii de marketing digital. În noua companie creată, Stefanini deţine un pachet majoritar de acţiuni, Stefanini Infinit fiind primul joint-venture pe care gigantul brazilian îl face în Europa.

„Noua generaţie de consumatori nu este doar activă, ci şi activistă. Este alfabetizată digital şi dornică să interacţioneze cu brandurile. Aşadar, mărcile - şi companiile, în general - trebuie să-şi dezvolte o poartă digitală şi să se concentreze pe menţinerea unei relaţii coerente şi relevante cu clienţii lor, prin utilizarea creativă a tehnologiei. Acesta este motivul pentru care am dorit să ne completăm portofoliul nostru de tehnologie şi de business cu un set de abilităţi creative şi de marketing, care să le permită companiilor să aducă noi soluţii digitale clienţilor lor şi să răspundă nevoilor acestora mai bine ca niciodată”, a declarat Marco Stefanini, fondatorul şi CEO-ul Stefanini.