ZF Live. Diana Nedea, fondatoarea atelierului de încălţăminte Diane Marie Studio: Aproape 50% din vânzări vor veni din online anul acesta

Autori: Ioana Nita , Iulian Tenchiu 19.09.2019

Compania va lansa spre finalul acestui an şi versiunea internaţională a magazinului online, vânzările din afara României urmând să genereze în viitor minim 15-20% din afacerile Diane Marie Studio.



Pantofidianemarie.ro, maga­zi­nul online al atelierului local de încăl­ţă­minte cu acelaşi nume, fondat în urmă cu opt ani, va genera anul acesta aproa­pe ju­mătate din afacerile com­pa­niei, care sunt estimate la peste 650.000 euro anul acesta. „În momentul de faţă, procentul vânză­rilor online a crescut la peste 40%, în condiţiile în care, acum 3-4 ani, acesta se situa la 10-15%. Până la finalul anului ne vom apropia de 50%”, a declarat Diana Nedea, fondatoarea Diane Marie Studio, în cadrul emi­siunii ZF Live. Anul trecut, afacerile atelierului local de încălţăminte s-au situat la aproximativ 500.000 euro, din care 90% au provenit din vânzările de încălţăminte, iar restul din comer­cializarea de genţi. Încălţă­mintea este producţia proprie a Diane Marie Studio, în timp ce genţile sunt importate din Italia.