Systematic, cea mai mare firmă privată de IT din Danemarca, a numit un şef nou la centrul de soft din România. Lucian Maican, care a fost recrutat de danezi de la Ericsson, a devenit şeful subsidiarei cu peste 100 de oameni din Bucureşti

Autor: Adrian Seceleanu 23.09.2019

Systematic, cea mai mare companie privată de IT din Danemarca, care dezvoltă software şi soluţii inclusiv pentru armatele din ţările NATO, servicii de informaţii şi industria de sănătate, a numit un nou şef al centrului de dezvoltare pe care îl deţine în România, după plecarea din companie a Simonei Pavelescu, au declarat pentru ZF reprezentanţii companiei.

„Începând cu data de 1 iulie 2019, Lucian Maican, senior project manager, a fost promo­vat director general al centrului de dezvoltare Syste­ma­tic România. Ca atare, pe lângă res­ponsabilităţile sale pentru conducerea echipei MDM VNA, Lucian va gestiona operaţiunile de dezvoltare software ale Systematic în Româ­nia. Fostul director general, Simona Pavelescu, a părăsit compania pentru a urmări alte oportunităţi“, au precizat pentru ZF reprezen­tanţii companiei.