Winners Park Invest, companie controlată de Horia Ciorcilă, investeşte 19 mil. lei în fostul hotel Sport din Cluj, pe care îl transformă într-un hotel de cinci stele ce va fi operat sub brandul Radisson Blu

Autor: Alexandra Cepăreanu 24.09.2019

Lanţul internaţional Radisson transformă fostul hotel de două stele Sport, situat în centrul oraşului Cluj-Napoca, într-un hotel de cinci stele printr-o investiţie de aproximativ 19 mil. euro, a spus pentru ZF Martin Melzer, director de comu­ni­care Europa Centrală şi de Sud în cadrul Radisson Hotel Group.

Hotelul va fi operat sub bran­dul Radisson Blu, unul dintre cele mai cunoscute branduri hote­liere din seg­men­tul de 5 stele din Euro­pa, prezent deja pe piaţa din România cu un hotel în Bucureşti. Proiectul este dezvoltat de Winners Park Invest, companie controlată in­direct de Horia Ciorcilă, pre­şedintele Băncii Tran­sil­vania, unitatea hotelieră ur­mând să fie inaugurată în primăvara anului 2021. Winners Park Invest a cumpărat în toamna trecută, de la SIF Moldova, hotelul Sport din Cluj, într-o tranzacţie care s-a ridicat la 3,6 mil. euro, potrivit unui anunţ al societăţii de investiţii.

Radisson Blu Hotel Cluj-Napoca, care va fi situat în centrul oraşului Cluj, va avea 149 de camere de diverse tipuri, de la camere standard şi superioare, la apartamente şi zone VIP, cărora li se adaugă un restaurant, sală de fitness, săli de conferinţă şi o sală de recepţie de 350 mp, care va putea găzdui până la 300 de invitaţi.