Alex Skouras, Managing Partner, Alesonor: O comunitate, un ecosistem care să raspundă nevoilor reale privind infrastructura şi accesul vor conta

Autor: Mircea Nica 25.09.2019

Clienţii se duc spre calitate, comfort. Vedem că este o schimbare şi cer mai mult. Noul proiect pe care îl vom elabora va fi mai mult, nu doar o casă frumoasă. Competiţia este mare din cauza celor 71 de zile în care se realizează o achiziţie al unui apartament, a declarat Alex Skouras, Managing Partner, Alesonor, în cadrul conferinţei ZF Birouri şi Rezidenţial '19. 

Valoarea creditului ipotecar mediu este de 800 de euro, iar în Ungaria, de exemplu este de trei ori mai mare. Datele ne arată că urmează o corecţie a pieţei. Casele, cu un ecosistem complet, certificate ca spaţii verzi, cu acces la mijloace de transport, care sunt aproape oraş vor avea o atractivitate mare. Competiţia nu este la fel de mare pentru case, cum este pentru apartamente.

În proiectul de housing clienţii vin pentru că se uită la ceva ce astăzi, din cauza preţurilor de construcţii, este rezonabil. Majoritatea investitorilor ştiu asta şi sunt conştienţi că au un potenţial pentru return of investement foarte mare.