Retailerul german Kaufland, liderul comerţului alimentar din România după cifra de afaceri, intră şi pe piaţa din Republica Moldova, cu două magazine în Chişinău

Autor: Roxana Rosu 26.09.2019

Retailerul german Kaufland, liderul comerţului alimentar din România după cifra de afaceri, a intrat oficial pe piaţa din Republica Moldova, cu primele două magazine, ambele situate în Chişinău.

Cele două unităţi au dus la crearea a peste 750 locuri noi de muncă, iar oferta include peste 3200 de articole produse local.

„După o perioadă intensă şi pregătiri minuţioase, sunt bucuros să anunţ deschiderea magazinelor Kaufland în Republica Moldova. Deschiderea magazinelor Kaufland la Chişinău, înseamnă pentru piaţa locală: calitate, diversitate de produse, noi standarde de lucru, salarii mai bune şi beneficii pentru angajaţi, grijă pentru mediu şi responsabilitate socială faţă de comunitatea în care lucrăm. Aceste două magazine sunt doar un început pentru planurile mari de dezvoltare a companiei în Republica Moldova”, menţionează Marco Hößl, CEO Kaufland România şi Republica Moldova.