Cum să faci bani din pizza: Un mare lanţ de restaurante care activează şi în România te plăteşte ca să le guşti produsul

Autor: Iulian Tenchiu 28.09.2019

Domino’s a început vânătoarea de taste-testeri, adică de oameni dispuşi să le deguste produsele. Acest lanţ de restaurante american, care operează şi în România este gata să îi plătească pe testeri cu 20 de dolari pe oră, pentru testarea pâinii cu usturoi, scrie CNBC.

„Căutăm pe cineva mai puţin crocant, dar ceva mai călduros şi moale, pentru a ne ajuta să testăm pâinea cu usturoi din sediul Domino din Brisbane”, scria în anuţul postat de Domino pentru acest post pe LinkedIn.

Deşi pare un job uşor, pentru care oricine s-ar putea potrivi, acest post necesită cel puţin cinci ani experienţă în degustarea pâinii cu usturoi şi „papile gustative funcţionale”.

Cei care vor să aplice pentru acest job nu vor avea o problemă cu distanţa, cu alte cuvinte, nu este nicio problemă dacă nu sunt din Brisbane. Domnio’s asigură candidaţilor zborul către sediul din Brisbane, în cazul în care distanţa este prea mare pentru a putea fi străbătută cu maşina. De asemenea, în cazul în care candidatul nu poate zbura înapoi către oraşul în care locuieşte, Domino’s îi asigură şi o noapte de cazare la hotel.

Pentru a intra în pâine, atât la propriu cât şi la figurat, candidaţii trebuie să participe la un sondaj şi să realizeze un eseu de 200 de cuvinte sau să creeze un videoclip de maxim 30 de secunde în care să explice de ce ei ar reprezenta cea mai bună alegere pentru postul de taste-tester.

Unele dintre cele mai noi produse Domino`s includ pizza care conţine plante şi DOM Pizza Checker, unde este folosită inteligenţa artificială pentru  scanarea calităţii ingredientelor folosite pentru preparare.