Simona Halep, în timpul meciului cu Peterson: Se zice un haide când sunt la conducere, ziceţi ceva!

Autor: Alexandru Stanila 29.09.2019

Simona Halep a obţinut calificarea în turul secund al turneului din Beijing, duminică dimineaţa, după ce a trecut de Rebecca Peterson, scor 6-1, 6-1, însă românca a avut un moment destul de tensionat în setul secund, când i s-a adresat staff-ului său.

La scorul de 3-1 în setul secund, într-unul dintre cele mai disputate game-uri, Halep a părut deranjată că nu primeşte încurajări suficiente din partea staff-ului său, din care face parte şi antrenorul Daniel Dobre.

După o minge de game ratată, Simona Halep a putut fi auzită strigând către loja sa: "Se zice un <haide!> când sunt la conducere. Ridicaţi-vă în picioare şi ziceţi ceva".

În cele din urmă, Halep a trecut peste momentul mai dificil şi a câştigat partida din turul inaugural al turneului din Beijing, după o oră şi 12 minute.

Constănţeanca a mai trecut printr-un moment similar şi în luna martie, în sferturile de finală ale turneului de la Miami, contra chinezoaicei Wang. Atunci, Halep s-a plâns de acelaşi lucru: "Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi! Şi când am nevoie, să fie un pic mai energici băieţii ăia acolo". În cele din urmă, Halep a câştigat şi partida respectivă, 6-4, 7-5, dar a fost eliminată în semifinale de Pliskova.

În turul secund de la Beijing, Simona Halep va întâlni învingătoarea din partida Ekaterina Alexandrova (39 WTA) - Bernarda Pera (81 WTA), ultima venită din calificări.