Mallul Liberty Center din Bucureşti, deţinut de trei bănci greceşti, a finalizat prima etapă a procesului de modernizare, după investiţii de 400.000 euro

Autor: Roxana Rosu 02.10.2019

Centrul comercial Liberty, deţinut de băncile Alpha Bank, Bank of Cyprus şi Eurobank, a finalizat prima fază a procesului de modernizare a spaţiilor comune, în urma unei investiţii de 400.000 euro, şi a deschis cel mai mare supermarket Auchan din România, pe o suprafaţă de 3.600 metri pătraţi.

”Odată cu deschiderea supermarketului Auchan, în luna septembrie, am finalizat şi prima parte a lucrărilor de modernizare. Treptat, prin măsurile strategice pe care le implementăm, transformăm centrul comercial într-o destinaţie adaptată nevoilor şi standardelor consumatorilor din zonă. Pentru a răspunde cât mai bine acestor nevoi, căutăm cele mai bune soluţii astfel că spaţiul ocupat de Happy Gym a fost preluat de cel mai mare operator autohton de centre de fitness - Stay Fit şi de asemenea avem în amenajare, la etajul 1, 1.000 mp pentru servicii medicale. Astfel, gradul de ocupare a Liberty Center, reprezentând contracte semnate, a ajuns în aceasă lună la 91%”, a declarat Corina Stamate, center manager JLL Romania.