Radu Ciorba, Electroglobal Cluj: Pentru 2019 planificăm o creştere cu două cifre. Compania a înregistrat în S1/2019 o creştere de peste 10% a vânzărilor

Autor: Laurentiu Cotu 07.10.2019

Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Maksay Csaba, estimează pentru 2019 o creştere de doi digiţi a afacerilor, bazată pe evoluţia pieţei şi pe deschiderea unor noi linii de business.

Electroglobal a avut în 2018 o cifră de afaceri de peste 100 mil. lei (21,5 mil. euro), un profit net de 7 mil. lei (aproximativ 1,5 mil. euro), cu un număr mediu de 102 angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

Electroglobal a înregistrat în primul semestru din acest an o creştere de peste 10% a afacerilor faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, datorită evoluţiei pozitive a pieţei de profil, implementării investiţiilor, măsurilor luate intern pe segmentele de marketing şi vânzări, precum şi adaptării la cerinţele pieţei şi la noile tehnologii, potrivit oficialilor companiei.