Reff & Asociaţii şi-a extins echipa prin promovarea a nouă avocaţi în poziţii de asociaţi

Autor: Roxana Rosu 07.10.2019

Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi membră a reţelei globale Deloitte Legal, şi-a extins echipa prin promovarea a nouă avocaţi în poziţii de asociaţi şi numirea lui Cristi Secrieru ca nou partener în luna iulie.

Avocaţii recent promovaţi în cadrul firmei sunt Luiza Ionescu-Donoiu, Andreea Şerban şi Ovidiu Bălăceanu, în calitate de Senior Managing Associates, Adelina Şomoiag, în calitate de Managing Associate, Roxana Bratosin, Călin Georgescu-Mureşanu, Cristiana Baltag, Lorena Slevoacă şi Matei Stefănescu, în calitate de Senior Associates.

„Suntem una dintre cele mai mari firme de avocatură din România, cu o expertiză vastă, care contribuie la furnizarea de servicii de cea mai bună calitate clienţilor noştri, şi cu acces la reţeaua globală Deloitte Legal, care cuprinde 2.500 de avocaţi din peste 80 de ţări. Aceste promovări arată nivelul ridicat al competenţelor echipei noastre şi, în acelaşi timp, sunt dovada talentului avocaţilor noştri, a dedicării şi a motivaţiei lor de a avea succes”, a declarat Andrei Burz-Pînzaru, Managing Partner la Reff & Asociaţii.