Retailerul de mobilă Vivre a investit 500.000 euro în reţeaua de centre logistice pentru a susţine creşterea vânzărilor în perioada campaniilor de Black Sale şi Black Friday

Autor: Cristina Bellu 08.10.2019

Retailerul online de mobilă şi decoraţiuni Vivre, controlat de antreprenori locali, a investit de la începutul anului 500.000 de euro în reţeaua de centre logistice ale companiei pentru a susţine creşterea vânzărilor în perioada campaniilor de Black Sale şi Black Friday.

Compania a preluat recent un nou depozit logistic cu o suprafaţă totală de 6.500 metri pătraţi şi o capacitate de aproximativ 9.000 de piese de mobilier de mari dimensiuni, astfel că spaţiile de depozitare ale retailerului au ajuns să ocupe o suprafaţă totală de 15.000 metri pătraţi.

“În vârfurile de cerere - lunile octombrie, noiembrie şi decembrie - când pot fi procesate până la 30.000 de produse pe zi, spaţiul de depozitare devine o provocare. Pentru a soluţiona acest aspect apelăm la optimizarea spaţiului actual şi eficientizarea proceselor operaţionale, dar şi la închirierea temporară a unor centre de depozitare. Anul acesta, noul spaţiu preluat are o suprafaţă totală de 6.500 mp utili şi o capacitate de aproximativ 9.000 de piese de mobilier voluminoase”, explică Ciprian Sîrbu, Director Logistică Vivre.