Luni la ZF Digital ’19: O discuţie de 4 mld. euro despre piaţa de telecom

Ziarul Financiar 09.10.2019

Liudmila Climoc - CEO al Orange România, Murielle Lorilloux - CEO al Vodafone / UPC România, Miroslav Majoros - CEO al Telekom România, şi Valentin Popoviciu - vicepreşedinte al RCS&RDS / Digi - liderii celor mai puternice grupuri locale de comunicaţii - vor participa în prima zi a ediţiei din acest an a conferinţei ZF Digital, pe 14 octombrie la hotelul Radisson din Bucureşti, la ceea ce se anunţă a fi dezbaterea anului dedicată industriei.

Detalii despre conferinţă şi formularul de înregistrare la eveniment sunt disponibile aici.

Dezbaterea va avea loc în contextul în care în această vară Vodafone a finalizat achiziţia companiei de cablu UPC, iar piaţa a fost inundată de informaţii privind o posibilă nouă consolidare spectaculoasă a industriei - exitul Deutsche Telekom din România. Adrian Seceleanu

Prezenţa liderilor celor patru grupuri de comunicaţii în cadrul conferinţei va oferi un prilej de a aborda şi teme precum competiţia de pe piaţă, evoluţia preţurilor dar şi a cadrului de reglementare - de la autorizaţiile de construcţie a reţelelor până la înregistrarea cartelelor preplătite. O temă fierbinte în cadrul dezbaterii se anunţă a fi şi licitaţia 5G - în contextul în care publicarea de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a sintezei observaţiilor la proiectul de caiet de sarcini se lasă aşteptată.

În prima zi a conferinţei vor fi abordate şi teme precum digitalizarea în mediul de business dar şi tipul de conţinut video preferat de români şi canalele prin acesta este consumat.