Schneider Electric: În termeni de performanţă, în România avem cea mai bună filială din sud-estul Europei

Autor: Răzvan Botea 10.10.2019

În termeni de performanţă, în România Schneider are cea mai bună filială, în cea mai amre parte datorită echipei care coordonează activitatea locală a producătorului şi furnizorului de servicii şi echipamente pentru industria energetică.

„În termeni de performanţă, în sud-estul Europei cea mai bună filialăă a Schneider Electric este în România, având în vedere echipa bună de aici. Ne bucurăm că în Roânia am crescut la un ritm mult mai bun decât a crescut piaţa. Avem o creştere mare şi în date center, cu siguranţă în românia este o piaţă în creştere”, a declarat în cadrul unui eveniment al companiei Petr Hermann, preşedintele Schneider Electric pentru  Europa de Est.

De asemenea, Marius Perşinaru, preşedintele filialei din România, a spus că businessul a mers foarte bine în prima jumătate a acestui an şi se aşteaptă la o nouă creştere.

„Businessul în România a mers foarte bine. Suntem într-o zonă de creştere ca şi industrie de fapt. Toată industria românească este pe creştere, nu am văzut o scădere. Majoritatea lucrurilor pe care le promovăm noi se referă la eficienţa energetică. Mă aştept să avem foarte mult de lucru şi dacă începe să scadă economie”, a spus el în cadrul evenimentului.

Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri în România de 341 mil. lei şi un profit net de 16,2 mil. lei, potrivit datelor publice.