Viorica Dăncilă, prezidenţiabilul PSD: Vrem să maximizăm rezultatul alegerilor. Nu numai că vom ajunge în turul doi, vom câştiga

Autori: Elena Crangasu , Mediafax 11.10.2019

Viorica Dăncilă a afirmat, vineri, nu numai că va intra în turul doi, dar ci şi că va câştiga alegerile. Ea a mai spus că împreună cu liderii partidului, printre care Paul Stănescu şi Marcel Ciolacu, vrea să maximizeze şansele de la alegerile prezidenţiale.

„Vrem să maximizăm rezultatul alegerilor, sunt organizaţii care au obţinut un scor foarte bun de-a lungul timpului, şi trebuie să beneficiem de experienţa fiecăruia şi implicarea fiecăruia. Sunt lideri care au obţinut rezultate foarte bune în judeţele lor. Gândiţi-vă că mulţi dintre aceşti lideri sunt şi vicepreşedinţi din regiunile din care provin, cu atât mai mult, deci cu atât mai mult, cunosc specificul regiunii, specificul fiecărui judeţ, avem judeţe în care avem rezultate mai bune, judeţe în care rezultatele pot fi mult mai bine, şi atunci, sprijinul unui coleg care are experienţa organizării alegerilor este foarte bună”, a declarat Viorica Dăncilă, vineri.

Viorica Dăncilă este sigură că va câştiga alegerile prezidenţiale.

„Nu numai că voi ajunge în turul doi, am certitudinea că voi ajunge în turul doi, că vom ajunge, pentru că vom ajunge cu sprijinul întregului partid, şi că vom câşriga alegerile prezidenţiale.”, a afirmat prezidenţiabilul PSD.

Moţiunea de cenzură prin care i-a fost retrasă încrederea Guvernului Dăncilă a fost adoptat, joi, în plenul reunit, cu 248 de voturi "pentru", fiind retras astfel votul de încredere al Parlamentului pentru Guvern.

CEx al PSD va avea loc, vineri, la ora 18.30.

Alegerile prezidenţiale au loc pe 10 noiembrie în ţară şi între 8 şi 10 noiembrie în străinătate. Al doilea scrutin are loc pe 24 noiembrie în ţară, şi între 22 şi 24 noiembrie în străinătate.