Peste 90 de proiecte imobiliare au fost prezentate în weekend la Imobiliarium

Autor: Bogdan Alecu 14.10.2019

În cadrul târgului a fost prezentat şi Estoria, cel mai mare proiect mixt, de rezidenţial şi birouri, anunţat în Bucureşti.



Imobiliarium, târgul imobiliar or­ga­nizat în acest weekend în Capitală, a tras peste 7.000 de oameni, care au venit pen­tru a vedea cele peste 90 de proiecte pre­zentate. În total, ansamblurile rezi­den­ţiale prezente în cadrul târgului au re­pre­zentat o suprafaţă de peste 1 mil. mp.

„Oferta acestei ediţii a Imobiliarium a acoperit cea mai diversificată gamă de locuinţe de până acum. Vizitatorii pot prospecta toate tipurile de case şi aparta­mente inteligente, de la conceptul de case verzi, la proiectele rezidenţiale dezvoltate cu infrastructură completă, proiecte mixte - business şi rezidenţial -, case active sau clădiri ce promit o com­binaţie între vechi şi nou“, a declarat A­drian Stănescu, project manager la Imobiliarium.

Printre cei mai mari dezvoltatori prezenţi se numără One United, AFI Global Europe, Anchor Group, Conarg, Impact, Prime Kapital, Metropolitan, Cordia - Futureal Group, Străuleşti Lac Alfa, Hagag, Zacaria Group, Nusco Imobiliara etc.