Trei antreprenori vor să ajungă la venituri de 1 mil. euro într-un an cu o platformă care conectează meseriaşii şi furnizorii de materiale de construcţii cu clienţii

Autor: Alina-Elena Vasiliu 15.10.2019

Alexandru Boca, cofondator al Conzo: „La jumătatea anului 2020, vrem să avem aproximativ o mie de companii plătitoare înscrise în site şi 500 de meseriaşi. Vreau să creăm o reţea naţională“.



Alexandru Boca, Iulian Toma şi Domenico Gadaleta au investit împreună 80.000 de euro într-o platformă care vrea să conecteze furnizorii de materiale şi de servicii de construcţii cu clienţii care au nevoie de acestea. Platforma a început să funcţioneze săptămâna aceasta, iar până la finalul lui 2020 cei trei fondatori şi-au propus să ajungă la o cifră de afaceri de un milion de euro.

Alexandru Boca este project manager în ca­drul companiei de consultanţă în construcţii Vi­ta­lis, Iulian Toma este programator, iar Domenico Ga­daleta deţine o companie care furnizează instalaţii Imel. „Am investit 80.000 de euro în această platformă. Ideea o am de şase-şapte ani şi am trecut prin mai multe variante ale acestui site până am ajuns la cea actuală“, spune Alexandru Boca, asociat şi iniţiator al platformei Conzo.