BNP Paribas Personal Finance oferă credite de până la 50.000 lei pentru românii care vor să cumpere scutere electrice smart

Autor: Roxana Rosu 15.10.2019

Românii care vor să cumpere un scuter electric smart au posibilitatea de a accesa un credit dedicat, cu valori cuprinse între 300 lei şi 50.000 lei, în baza unui parteneriat între BNP Paribas Personal Finance Bucureşti (Cetelem) şi Niumania, reprezentanţa oficială în România a brandului Niu. „În ţările europene cererea pentru scutere electrice a înregistrat creşteri semnificative în ultimii ani, iar preconizările pentru 2025, în zona euro, estimează un volum al vânzărilor de aproximativ 800 de milioane de euro pentru scutere şi motociclete electrice şi o rată anuală de creştere compusă de 26,2% pentru perioada prognozată. Aceste estimări scot în evidenţă gradul mare de atractivitate al acestui tip de vehicule“, a declarat Miruna Senciuc, CEO al BNP Paribas Personal Finance Bucureşti.

Adiţional soluţiei de finanţare dedicate care presupune achitarea scuterelor în 12 rate cu 0% dobândă, banca are un produs financiar complementar cu o perioadă de graţie ce poate fi extinsă până la 60 de luni şi care beneficiază de dobândă anuală competitivă de 11,8%. „Considerăm că, în cazul României, situaţia nivelului de poluare este alarmantă întrucât valorile limită privind calitarea aerului au fost de mult depăşite şi sunt necesare soluţii pentru un trafic mai puţin poluant. Scuterele electrice NIU au venit ca răspuns la problema tot mai apăsătoare a oraşelor poluate şi supraaglomerate, unde cetăţenii petrec ore în trafic pentru transportul lor regulat“, afirmă Sebastian Scherl, CEO al lanţului de distribuţie a scuterelor NIU în România. Scuterele electrice Niu au autonomie de 140 de km şi ating viteze maxime de până la 70 de km pe oră. Preţurile sunt cuprinse între 1.799 euro şi 4.499 euro, în funcţie de model.