Urmează conferinţa Franchise Connection, Bucureşti, 21 octombrie 2019. Sergiu Bolocan, Dodo Pizza: Reţeaua numără şase pizzerii, iar anul viitor mai deschidem alte cinci

Autor: Cristina Roşca 18.10.2019

Lanţul de pizzerii Dodo Pizza a fost fondat în Rusia în 2011 şi a ajuns astăzi la peste 500 de unităţi, cele mai multe fiind deschise în ţara-mamă şi în Kazahstan.



„În prezent există circa 30 de localuri ce urmează a fi deschise sub acest brand şi care se află în diferite stadii de pregătire. Dodo Pizza este unul dintre lanţurile de pizzerii cu cea mai rapidă expansiune la nivel mondial, având peste 500 de unităţi în opt ani, compania fiind lansată în 2011“, spune Sergiu Bolocan, general manager Dodo Pizza România.

Compania a luat naştere în Rusia în 2011, iar prima franciză internaţională a fost acor­da­tă în România trei ani mai târziu. Acum, potrivit lui Bolocan, Dodo Pizza e lider pe pieţele din Rusia şi Kazahstan, iar în România sunt deschise şase unităţi - patru în Bucureşti şi două în Braşov.

„Cea de-a patra unitate din Bucu­reşti este aproape gata de deschidere, fiind amplasată în zona de nord a Bucu­reştiului, în cartierul Aviaţiei, unde există multe proiecte de birouri. Alte trei unităţi sunt planificate pentru deschidere în 2020 de către masterfrancizat, pentru ca tot anul viitor să inaugurăm şi două francize.“