Amalia Buliga, Diverta: Vrem să deschidem 6-7 librării în 2020 pentru că mai este loc pe piaţă. Acum este momentul să creştem. Diverta ajunge la finalul acestui an la 29 de librării în ţară, bifând cinci deschideri în 2019, printre care se numără şi librăria din Lipscani, care se întinde pe o suprafaţă de 2.500 mp

Autor: Mădălina Dediu Panaete 18.10.2019

Amalia Buliga, CEO şi acţio­nar minoritar în cadrul reţelei de librării Diverta, spune că în perioada următoare com­pania pe care o conduce va con­tinua să investească în re­bran­dingul unităţilor exis­tente, dar şi în des­chi­derea de noi locaţii atât în ţară cât şi în Bucureşti.

„Anul acesta am investit un milion de euro în cinci unităţi, inclusiv în cea din Corbeanca, ce va fi deschisă în luna noiembrie, dar şi în rebrandingul unor librării existente. Pentru anul viitor avem deja semnate contracte pentru trei deschideri şi vrem să ne extindem în continuare. În plus, vrem să terminăm anul viitor şi procesul de rebranding al tuturor locaţiilor. Ne propunem să deschidem 6-7 unităţi anul viitor pentru că mai este loc pe piaţă”, a spus Amalia Buliga într-un interviu acordat ZF. Ea se află la conducerea operaţiunilor Diverta, companie controlată de Radu Octavian, din 2010.