ZF Esenţial în business. René Schöb (KPMG) şi Bogdan Iordache (How to Web). O economie are nevoie de firmele medii care să susţină şi creşterile, şi perioadele de recesiune

Autor: Ioana Matei 22.10.2019

Economia României are nevoie de start-up-uri din domeniul tehnologiei care să se transforme în companii medii, flexibile, care să se adapteze şi la criză, şi la boom.



„Toţi clienţii au nevoie de tehnologie; credem că start-up-urile sunt importante pentru România deoarece o economie are nevoie de partea de firme medii care să susţină perioadele de creştere, dar şi perioadele de recesiune, acestea fiind cele mai flexibile firme“, a spus René Schöb, partener, head of Tax& Legal la firma de audit şi consultanţă KPMG România, în cadrul emisiunii ZF Esenţial în business, realizată de ZF  în parteneriat cu KPMG.

Economia României are nevoie de start-up-uri din domeniul tehnologiei care să se transforme în afaceri de mărime medie, suficient de flexibile pentru a se adapta atât perioadelor de creştere, cât şi celor de recesiune economică.

Un  eveniment precum How to Web, în care vin deopotrivă investitori şi speakeri internaţionali este creat în scopul dezvoltării acestui tip de afaceri.