Ce puteţi citi în noul număr din revista Business MAGAZIN

Autor: Ioana Matei 21.10.2019
  • Grupul lituanian Apex Alliance Hotel Management pariază 90 de milioane de euro pe piaţa din România. Reţeta dezvoltării: hoteluri care atacă trei zone diferite - aeroporturile, centrele istorice şi cele de business ale afacerilor. Care sunt planurile grupului în continuare?

  • Trei locuri vechi din Bucureşti au fost transformate de câţiva antreprenori iscusiţi în spaţii de evenimente mai puţin convenţionale. Iniţiativele au un dublu merit. Pe de o parte, aduc în ţesătura urbană spaţii uitate, iar pe de alta, răspund punctual nevoii de autenticitate pe care cu toţii am început să o resimţim când organizăm un eveniment. Care sunt locurile noi pentru „oamenii altfel”?

  • Piaţa de ridesharing a vehiculelor electrice - trotinete şi biciclete electrice - a fost estimată anul acesta la o valoare aproximativă de 80 de milioane de lei, spun reprezentanţii companiilor care pun la dispoziţia populaţiei astfel de mijloace de transport. Cum se împarte aceasta şi cum stă România la capitolul „noua mobilitate”?