Austriecii de la Immofinanz au finalizat modernizarea a 22.0000 mp în complexul comercial Vivo! Cluj: investiţia se ridică la mai multe milioane de euro

Autor: Laurentiu Cotu 21.10.2019

Compania austriacă de dezvoltare imobiliară Immofinanz a finalizat procesul de modernizare a unui spaţiu de 22.000 de metri pătraţi din centrul comercial Vivo! Cluj, o investiţie „de mai multe milioane de euro“.

Procesul de modernizare a fost împărţit în două etape şi s-a desfăşurat gradual, implicând renovarea şi relocarea a peste 30 de magazine. „Procesul de modernizare a început în luna ianuarie a acestui an şi a cuprins un spaţiu de 22.000 de metri pătraţi, cu un număr de aproape 700 de persoane implicate în proiect. Investiţia se ridică la mai multe milioane de euro şi s-a concentrat pe configurarea de spaţii noi şi moderne pentru chiriaşii noştri“, au declarat pentru ZF Transilvania reprezentanţii Vivo! Cluj.

Proiectul de modernizare a fost implementat de Immofinanz în calitate de proprietar al Vivo! Cluj-Napoca, CBRE România, compania de management a centrului, ACI Cluj, coordonator al lucrărilor de construcţie în calitate de contractor general şi OPTIM, manager extern de proiect pentru Immofinanz. Printre noii chiriaşi ai Vivo! Cluj se află retailerul german de modă Peek & Cloppenburg, care a deschis un magazin de peste 3.000 mp. În afară de magazinul deschis în centrul comercial Vivo! Cluj, Peek & Cloppenburg mai are unităţi pe piaţa locală în Iulius Town Timişoara, Shopping City Timişoara, AFI Cotroceni, Promenada Mall, Băneasa Shopping City, Mega Mall şi Vivo! Constanţa, potrivit datelor de pe site-ul retailerului german. Până la finalul acestei luni, Zara, Zara Home, Massimo Dutti şi Oysho vor deschide noi magazine în Vivo! Cluj.