Dj-ul Martin Garrix va compune imnul oficial Euro 2020

Autor: Radu Stroe 20.10.2019

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, duminică, că dj-ul Martin Garrix va compune imnul oficial pentru Campionatul European din 2020.

Garrix va lua parte la ceremonia de tragere la sorţi pentru turneul final, care va avea loc la Romexpo, în Bucureşti. Aceasta nu va fi pentru prima dată când Martin Garrix va vizita România. Acesta a urcat pe scena festivalului Untold, organizat la Cluj.

”Martin Garrix, artistul muzical oficial al UEFA EURO 2020, a deţinut timp de 3 ani la rând titlul de cel mai bun DJ al lumii. În acest timp el a urcat şi pe scena principala UNTOLD. De fiecare dată când a fost prezent, artistul a orchestrat ceremonia de închidere a festivalului de la Cluj Napoca. Artistul a declarat în nenumărate rânduri că UNTOLD este unul dintre festivalurile lui preferate din întreaga lume. UNTOLD este partener al Federaţiei Române de Fotbal, aşa că Garrix a primit cadou tricoul Naţionalei României, inscripţionat cu numele său. Martin Garrix a anunţat aseară că va prezenta la primăvară imnul oficial al EURO 2020 pe care îl va compune. Garrix va fi prezentat familiei fotbalului la Bucureşti, cu prilejul tragerii la sorţi pentru turneul final, la ROMEXPO, pe 30 noiembrie. Fanii fotbalului şi ai muzicii vor avea posibilitatea să câştige o întâlnire cu Martin Garrix la Bucureşti cu acest prilej”, a fost anunţul făcut de Federaţia Română de Fotbal.