Grupul lituanian Apex Alliance a deschis primul hotel Courtyard by Marriott din România, după o investiţie de 22,5 mil. euro. “Piaţa hotelieră este într-o continuă dinamică şi vedem creştere atât în ceea ce priveşte oferta, cât şi în numărul de turişti”

Autor: Cristina Bellu 21.10.2019

Grupul Apex Alliance din Lituania, controlat de mai mulţi antreprenori lituanieni printre care şi Nerijus Numavicius, considerat a fi cel mai bogat om din statul baltic, a deschis primul hotel Marriott din România sub brandul Courtyard după o investiţie de 22,5 mil. euro.

Unitatea de patru stele situată în zona Floreasca din Capitală este a treia investiţie inaugurată de Apex Alliance Hotel Management pe piaţa locală, după hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Airport şi Hilton Garden Inn de lângă BNR, din centrul vechi al Bucureştiului, şi reprezintă prima din cele trei unităţi care se vor deschide sub brandul Marriott în următorul an.

“Piaţa hotelieră din România este într-o continuă dinamică şi vedem o creştere atât în ceea ce priveşte oferta, cât şi în numărul de turişti. Cererea este mare, iar Courtyard Bucharest Floreasca oferă o experienţă completă pentru clientul de business de azi, astfel încât acesta să-şi poată urma pasiunile personale şi profesionale”, spune Adrian Adam, Manager General al Hotelului Courtyard Bucharest Floreasca.