ZF Live. Gabriel Faflei, fondator Japanos: Noi sperăm să ne extindem în 5-6 oraşe din România cu 2-3 locaţii în fiecare oraş. „Pentru Bucureşti, noi avem un concept foarte simplu, care constă în investirea a 30.000-40.000 de euro, suficient pentru francizarea unui restaurant.“

Autor: Iulian Tenchiu 24.10.2019

Gabriel Faflei, fondatorul lanţului de restaurante Japanos cu specific asiatic,  plă­nuieşte să deschidă între una şi trei uni­tăţi în marile oraşe ale României, dar se pre­găteşte şi pentru extindere în afara gra­ni­ţelor ţării. Printre cele mai importane loca­ţii unde ar putea fi deschise astfel de res­tau­rante se numără Franţa sau Emira­tele Arabe Unite.

„Noi sperăm să ne extindem în 5-6 ora­şe din România cu 2-3 locaţii pe fiecare oraş, plus Bucureştiul. Avem un contract semnat în Malta pentru şase restaurante pe care urmează să le instalăm anul viitor. Avem o discuţie aproape pe final în Franţa. Mai avem nişte discuţii foarte bune în Bulgaria şi în Emirate. Partea de vânzare de franciză a început la sfârşitul primăverii, pentru că am avut nevoie de şase luni pentru a aşeza, adică pentru a avea toate procedurile scrise“, a spus Gabriel Faflei în cadrul emi­siu­nii de business ZF Live.