Casa de avocatură Stratulat Albulescu a oferit asistenţa juridică şi coordonarea tranzacţiei de cumpărare a clădirii de birouri Day Tower din Bucureşti de către grupul libanez Corporate Finance House

Autor: Roxana Rosu 23.10.2019

Casa de avocatură Stratulat Albulescu a oferit asistenţa juridică şi coordonarea tranzacţiei de cumpărare a clădirii de birouri Day Tower din Bucureşti de către grupul libanez Corporate Finance House.

Avocaţii implicaţi în acest proiect au fost Silviu Stratulat, managing partner, şi Daiana Assoum, associate pentru partea de drept imobiliar, precum şi partenerii Andrei Albulescu şi Ana Maria Kusak, pentru alte aspecte de drept.

“Ne bucurăm că am putut să îi fim alături clientului nostru CFH, în cadrul acestei tranzacţii deosebit de importante pentru sectorul imobiliar din România. Stratulat Albulescu este mereu la curent cu toate provocările din piaţa de real estate, astfel încât putem identifica soluţii juridice potrivite nevoilor clienţilor noştri, totodată sprijinind şi obiectivele de business ale acestora. Având în vedere că Dreptul imobiliar este un segment esenţial al firmei noastre, oferim servicii de asistenţă juridică atât fondurilor de investiţii, dezvoltatorilor, băncilor sau altor instituţii financiare, cât şi consultanţilor imobiliari şi profesioniştilor, cu privire la toate aspectele legate de proprietate, ocupându-ne astfel de cele mai complexe aspecte cu care se confruntă clienţii noştri”, a declarat Silviu Stratulat, Managing Partner - Stratulat Albulescu pentru Ziarul Financiar.

Corporate Finance House a semnat săptămâna trecută contractul pentru achiziţia clădirii de birouri Day Tower din centrul Capitalei, unde este sediul Enel din România.