Antreprenorul Bogdan Piţigoi din Iaşi a investit 2,5 mil. euro în robotizarea unui service auto

Autor: Bogdan Alecu 23.10.2019

Bogdan Piţigoi, proprietarul grupului Tester din Iaşi, cu afaceri în sectorul auto, imobiliar şi logistic, a investit 2,5 mil. euro într-o linie robotizată pentru reparaţii auto. Potrivit companiei, aceasta este prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie dotată cu linie robotizată din Europa de Est.

La Casa Auto Centru Tehnic linia robotizată vine în sprijinul angajaţilor Casa Auto Centru Tehnic. Utilajele cu care este dotat Centrul Tehnic au fost achiziţionate de la Intersofex.

“Viitorul constă în colaborarea oameni – roboţi. Facem cunoştinţă Iaşiului cu o lume în care oamenii lucrează cot la cot cu roboţii şi integrăm în mediile de lucru existente la Casa Auto o linie robotizată menită să revoluţioneze reparaţiile auto. La Casa Auto Centru Tehnic prin tehnologia elveţiană adusă în premieră în România optimizăm randamentul şi scurtăm procesul de reparaţie, obţinând acelaşi rezultat ireproşabil, de fiecare dată. Indiferent de maşina pe care o aveţi, Casa Auto Centru Tehnic oferă o gamă de soluţii dedicate pentru un finisaj de calitate” spune Daniel Condrea, Director After Sales Casa Auto.