UniCredit Leasing, partener de performanţă al motorsportului românesc pentru trei ani la rând

Autor: Publicitate 25.10.2019

Pentru că românii sunt vârfuri de lance în disciplinele sportive, pentru că performanţa e mai mult o tradiţie decât un obicei şi pentru că succesul nu este doar un obiectiv, UniCredit Leasing va sta la start sâmbătă, 26 octombrie, la etapa finală a Campionatul Naţional de Super Rally - ca partener pentru motorsportul românesc pentru al treilea an consecutiv.

Printre numele aşteptate sâmbătă la ora 9.30 la start pe traseul special amenajat în zona parcului Herăstrău se regăseşte şi fostul campion mondial de box şi multiplu campion de raliuri Mihai Leu, care face parte din echipa UniCredit Leasing Motorsport şi care va concura cu un Citroën DS3 R5.

După ce a participat cu un Ferarri 458 Challenge în primele trei etape Super Rally, ce au avut loc în Mangalia, Târgu Mureş, respectiv Craiova, Mihai Leu a schimbat maşina pentru etapa finală, pe fondul traseului de tip urban care prezintă multiple viraje.

UniCredit Leasing l-a cooptat pe multiplul campion de raliuri Mihai Leu în echipă în 2017, unde a avut calitatea de director tehnic pentru un sezon, înainte de a pune capăt unei pauze de zece ani de la competiţii.

El s-a întors în spatele volanului şi se află acum pe locul VI în clasamentul general (Open) şi pe locul 3 în cadrul clasamentului maşinilor cu o singură punte motoare peste 300 CP– Super Rally. Mai mult, se află pe locul 1 la categoria I, locul I la clasa GT – Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

„Competiţiile anului trecut mi-au reamintit cât de intensă este experienţa din spatele volanului; sunt entuziasmat să fiu din nou la linia de start alături de UniCredit Leasing şi sper ca împreună să le oferim comunităţilor pasionate de sport şi adrenalină un parcurs spectaculos şi captivant în acest sezon”, spune Mihai Leu.

Angajamentul UniCredit Leasing faţă de motosportul românesc împlineşte trei ani în 2019, în contextul în care liderul pieţei de leasing din România susţine activ performanţa în automobilism încă din 2017.

De atunci, echipa UniCredit Leasing Motorsport a fost formată din Adrian Teslovan (pilot) şi Cseh Vajk Imre (co-pilot). Cu o experienţă de peste 15 ani în competiţiile de motorsport din România, cei doi ocupă locul 1 în clasamentul FWD (maşini cu tracţiune faţă) şi tot locul 1 în clasamentul RC3 din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop (locul 14 în clasamentul general – 2019).

„Odată cu etapa de weekend-ul trecut s-a încheiat şi sezonul 2019 al Campionatului National de Raliuri al României. Terminăm acest sezon cu un titlul naţional la clasa RC3 şi Vicecampioni Naţionali în clasamentul automobilelor cu două roţi motrice. Etapa de la Braşov, de data aceasta pe macadam a fost ca un duş rece, am terminat doar pe locul 3 în clasamentul automobilelor cu două roţi motrice şi cu o victorie la clasa RC3, nu a fost ceea ce ne-am dorit, dar până la urmă atât am reuşit. A fost un an în care am avut de toate: victorii frumoase, înfrângeri, situaţii neplăcute, momente de excepţie, am greşit, am învăţat, dar cel mai important este că am ajuns la finalul sezonului cu dorinţa de a merge mai departe. Împreună cu UniCredit Leasing, vă mulţumim pentru susţinere şi în acest sezon!’’, a spus Adrian Teslovan, pilotul UniCredit Leasing Motorsport Team.

Echipa formată din Adrian Teslovan şi Cseh Vajk Imre va participa în cadrul etapei finale din competiţia Super Rally la Clasa 2B, cu un Citroen DS3 R3 Max.

„Ne revedem pe traseu şi mâine, când vom lua startul în ultima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally, unde ne vom concentra toate eforturile pe doborârea de noi recorduri.”, a menţionat pilotul UniCredit Leasing Motorsport Team.

Articol cu conţinut publicitar