Conferinţa ZF/BT Hello, Cluj! Andi Daiszler, Daisler Print House Cluj, o afacere de familie: De când am lansat site-ul, comenzile au început să vină atât din afara judeţului, cât şi din afara ţării

Autor: Mădălina Dediu Panaete 30.10.2019

„În domeniul nostru este o competiţie extrem de mare.“



Andi Daiszler, marketing manager al companiei care oferă soluţii de print şi de design Daisler Print House, spune că piaţa de profil din Cluj este foarte competitivă, însă a reuşit să iasă peste graniţele oraşului, ale judeţului, dar şi ale ţării.

„În domeniul nostru este o competiţie extrem de mare, ne luptăm atât cu jucători mai vechi de pe piaţa din Cluj, cât şi cu companii din afara judeţului. De când am lansat site-ul, comenzile au început să vină atât din afara judeţului, cât şi din afara ţării. Trebuie să fim constant atenţi la ce se întâmplă în oraşe mari care au istorie în acest domeniu, cât şi în afara graniţelor ţării. Trebuie să vedem care sunt trendurile şi provocările care urmează să ajungă şi la noi“, a spus Andi Daiszler în cadrul conferinţei Hello, Cluj!, organizată de ZF cu sprijinul Băncii Transilvania.