Squad Store, companie specializată în vânzare de arme letale, arme cu aer comprimat, arme airsoft dar şi accesorii şi echipamente, a ajuns la afaceri de 1,8 mil. lei în 2018, în creştere cu peste 30% faţă de anul precedent

Autor: Alexandra Cepăreanu 30.10.2019

Compania Squad Store din Cluj, specializată în vânzarea de arme letale, arme airsoft şi arme cu aer comprimat, dar şi accesorii şi echipamente, a înregistrat o creştere de peste 30% a cifrei de afaceri în 2018 faţă de anul anterior, ajungând astfel la afaceri de 1,8 milioane de lei (peste 378.000 de euro) anul trecut şi la un profit de peste 341.000 de lei (aproape 72.000 de euro), în creştere cu peste 600% faţă de anul 2017, a spus pentru ZF Eniko Tecar, sales manager în cadrul Squad Store şi acţionar al companiei.

„Fiind o activitate specială cu o piaţă extrem de limitată, am căutat să oferim soluţiile de maximă performanţă în domeniu. Având un magazin de prezentare şi o platforma on-line, în portofoliul nostru de produse se află cele mai reprezentative brand-uri precum Heckler&Koch, Brugger&Thommet, Brenneke, Simmunition, Revision Military, EOTech , SafeGuard Armour. Totodată, am fost atenţi şi protectivi cu industria naţională ai căror profesionişti îşi merită un loc de cinste”, a spus Eniko Tecar.