KFC reia utilizarea dozatoarelor de băuturi răcoritoare în restaurante după ce ANPC ridică suspendarea dată săptămâna trecută

Autor: Liviu Popescu 31.10.2019

Lanţul de restaurante KFC, administrat în sistem de franciză de Sphera (simbol bursier SFG), a reluat utilizarea dozatoarelor de băuturi răcoritoare în toate unităţile ca urmare a ridicării din partea autorităţilor a deciziei de suspendare dată săptămâna trecută, se arată într-un raport la bursă al Sphera.  Compania cu o capitalizare de aproximativ 800 mil. lei a anunţat miercuri că toate dozatoarele din restaurantele KFC sunt funcţionale. Autoritatea pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) a efectuat săptămâna trecută o serie de controle la lanţul de restaurante şi a suspendat temporar utilizarea dozatoarelor la KFC solicitând autorizarea ca producător de băuturi răcoritoare. 

„Având în vedere faptul că dozatoarele pentru băuturi nu au fost utilizate în această perioadă, compania a realizat toate procedurile necesare pentru repornirea acestora la parametri optimi, împreună cu furnizorul echipamentelor. Începând de ieri (marţi 29 octombrie – n.red.), toate dozatoarele din toate restaurantele KFC sunt funcţionale”, se arată într-un raport al Sphera la bursă.